Idag har jag, otto ivan och mamma haft en liten mini jul. Farmor och farfar kom över och vi tittade på kalle anka och så. Det käns nästan som att det är julafton idag haha. Vi klädde granen också så det blev väldigt fint  
   
                                                                       Ser ni vad fint den glittrar?
             
            Jag fick det här fina kittet av farmor med parfym, body lotion och bath gel i lukten Wonderstruck av Taylor Swift. Jag älskar lukten och jag älskar också Taylor Swift och hennes låtar så det är bra!
Jag fick dem här ur snygga bootsen av mamma med gulddetaljer som jag tycker är så coola, jag kan inte vänta till att få använda dem!
                                     
Den här fragrance misten från Victoria's Secret luktar jätte gott, och den fick jag av mamma så taack mamma!
 
                                                                 
Jag fick den här jätte fräsha shower gel från The Body Shop med lukt av pink grapefruit som är min favoritlukt från TBS. Den här fick jag faktiskt av Elsa igår innan jag fick jullov så vi hade en liten presentutdelning innan vi skjildes åt.
Jag fick faktiskt inte själva skorna, utan strumporna med jätte len fake päls på. Jag har velat ha sånna här strumpor jätte länge så det var kul att jag fick dem!
 
Jag vill bara säga tack till min familj och vänner för alla dem här jätte fina presenterna♡
 
Imorgon ska jag, brorsorna, pappa och Emma åka till Gotland och fira jul med Emmas familj. Emma är nämligen därifrån. Så det blir liksom som en andra jul för mig.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej